Meer informatie

Dj Pieter Herweijer

Introductie

Bij ons kunt u een dj boeken met apparatuur. Infinity of Love heeft een vaste dj genaamd Pieter Herweijer. Pieter Herweijer is een muziek producent en dj. Hij is meer dan 4,5 jaar actief als dj en heeft op meer dan 100 feesten gedraaid. 

Feesten en aangelegenheden

We draaien op alle soorten feesten en aangelegenheden. Zo draaien we op bruiloften, verjaardagen bedrijfsfeesten, afstudeerfeesten en ook op festivals en in discotheken en meer. Het enige wat wij nodig hebben om te komen draaien is een stopcontact! En als die er niet is, regelen we er wel een.

Apparatuur

We leveren een complete dj drive in show. Dit houdt in dat we alle apparatuur mee kunnen nemen die nodig is om muziek te komen draaien. Onze apparatuur bestaat uit boxxen, een dj booth, dj controller / mixtafel, discolichten, een laptop met ontelbaar muziek en natuurlijk de bedrading en koptelefoon. Wanneer u meer apparatuur wilt voor uw feest of bijvoorbeeld een saxofonist, dan kunnen wij hier ook voor zorgen!

Muziek

Disco, dance, hits en meer muziek! We kunnen allerlei verschillende genres draaien. Het is mogelijk om van te voren de muziekkeuze te bespreken en het is ook mogelijk om de muziekkeuze volledig aan ons over te laten.

Vragen?

Wanneer er meer vragen zijn over een dj boeken of directe vragen over Pieter, dan is het mogelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Ook is het mogelijk om naar Pieter Herweijer zijn persoonlijke website te gaan: www.pieterherweijer.com. Om een prijsopgave te doen voor het komen draaien op een evenement, feest of andere aangelegenheid is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen