Home » Meer Informatie

Meer Informatie

Informatie over dj boeken

Introductie

Dj Pieter Herweijer

Bij ons kunt u een dj boeken met apparatuur. Infinity of Love heeft een vaste dj genaamd Pieter Herweijer. Pieter Herweijer is een muziek producent en dj. Hij is 4 jaar actief als dj en heeft op meer dan 50 feesten gedraaid. 

Feesten en aangelegenheden

We draaien op alle soorten feesten en aangelegenheden. Zo draaien we op bruiloften, verjaardagen bedrijfsfeesten, afstudeerfeesten en ook op festivals en in discotheken en meer. Het enige wat wij nodig hebben om te komen draaien is een stopcontact! En als die er niet is, regelen we er wel een.

Apparatuur

We leveren een complete dj drive in show. Dit houdt in dat we alle apparatuur mee kunnen nemen die nodig is om een dj show neer te zetten. Onze apparatuur bestaat uit boxxen, een dj booth, dj controller / mixtafel, discolichten, een laptop met ontelbaar muziek en natuurlijk de bedrading en koptelefoon. Wanneer u meer apparatuur wilt voor uw feest of bijvoorbeeld een saxofonist, dan kunnen wij hier ook voor zorgen!

Muziek

We draaien alle soorten muziek en muziekgenres. Vooraf kunnen we samen bespreken welke muziek het meest gangbaar zal zijn voor het feest. Het is ook mogelijk om de muziekkeuze volledig aan ons over te laten. Voornamelijk is Pieter gespecialiseerd in dance, disco en hits maar hij limiteert zich zeker niet tot deze genres en is van alle markten meer dan thuis. Pieter is een all round dj en weet welke muziek bij welke aangelegenheid past.

Meer vragen?

Wanneer je meer vragen hebt over een dj boeken of directe vragen over Pieter, dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Ook kunt u gaan naar Pieter zijn persoonlijke website: www.pieterherweijer.com. Wanneer u graag de prijs wilt weten voor het komen draaien op uw komende evenement dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.