DJ informatie

Dj Pieter Herweijer

Introductie

Infinity of Love heeft een vaste dj genaamd Pieter Herweijer. Pieter is 30 jaar oud en heeft al op honderden feesten gedraaid met meer dan 5 en een half jaar ervaring. Hij woont momenteel in Den Haag en is door heel Nederland actief en soms ook in het buitenland.

Feesten en aangelegenheden

We draaien op alle soorten feesten en aangelegenheden. Zo draaien we op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, afstudeerfeesten, festivals en discotheken en meer. Het enige wat wij nodig hebben om te komen draaien is een stopcontact! En als die er niet is, regelen we er wel een.

Apparatuur

We leveren een complete dj drive in show. Dit houdt in dat we alle apparatuur mee kunnen nemen die nodig is om muziek te komen draaien. Onze apparatuur bestaat uit boxxen, een dj booth, draaitafel, discolichten en een laptop met ontelbaar muziek.

Muziek

Disco, dance en hits! We kunnen allerlei muziek genres draaien en limiteren onszelf niet tot genres. Pieter focust op elektronische dans muziek en kan ook allerlei verschillende genres draaien. Om een indruk te geven zijn er afspeellijsten op de afspeellijsten pagina. Het is mogelijk om vooraf de muziek af te stemmen of de muziek keuze volledig aan ons over te laten.

Vragen?

Wanneer er meer vragen zijn over een dj boeken of directe vragen over Pieter, dan is het mogelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Ook is het mogelijk om naar Pieter Herweijer zijn persoonlijke website te gaan: www.pieterherweijer.com. Om een prijsopgave te doen voor het komen draaien op een evenement, feest of andere aangelegenheid is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen