DJ informatie

Dj Pieter Herweijer

Introductie

Infinity of Love heeft een vaste dj genaamd Pieter Herweijer. Pieter is 31 jaar oud en heeft al op honderden feesten gedraaid met meer dan 6 jaar ervaring. Hij woont momenteel in Den Haag en is door heel Nederland actief en soms ook in het buitenland.

Feesten en aangelegenheden

We draaien op alle soorten feesten en aangelegenheden. Zo draaien we op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, afstudeerfeesten, festivals en discotheken en meer. Het enige wat wij nodig hebben om te komen draaien is een stopcontact! En als die er niet is, regelen we er wel een.

Apparatuur

We leveren een complete dj drive in show. Dit houdt in dat we alle apparatuur mee kunnen nemen die nodig is om muziek te komen draaien. Onze apparatuur bestaat uit boxxen, een dj booth, draaitafel, discolichten en een laptop met ontelbaar muziek.

Muziek

Pieter draait een combinatie van deep house, melodische house en techno en kan ook andere muziek genres draaien. Om een indruk te krijgen kunt u kijken op de Afspeellijsten & Mixes pagina.

Vragen?

Wanneer er meer vragen zijn over een dj boeken of directe vragen over Pieter, dan is het mogelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Ook is het mogelijk om naar Pieter Herweijer zijn persoonlijke website te gaan: www.pieterherweijer.com. Om een prijsopgave te doen voor het komen draaien op een evenement, feest of andere aangelegenheid is het mogelijk om een offerte aan te vragen.