Reviews

Huwelijksfeest in Utrecht met 100 gasten

Geweldig gedraaid! De muziek was geweldig en het ging lekker op de dansvloer. Geweldig feest, bedankt!

★★★★★

Huwelijksfeest in Voorburg met 70 gasten

Pieter heeft ons huwelijksfeest fantastisch verzorgd! Wat een aardige, relaxte en toffe gozer! Eerlijk, open, ondernemend en easy going. De avond heeft hij perfect opgebouwd met oog en oor voor onze wensen maar ook wat onze gasten de dansvloer op deed komen. Hij voelt de sfeer goed aan, weet de juiste stemming te creëren en laat het feest draaien om het bruidspaar en de gasten en zorgt daarmee voor een geweldige avond. Geen zelfingenomen DJ die vooral zijn kunstje wil laten zien! Muziekstijlen hebben we vooraf besproken maar vooral dat hij moet doen waar hij goed in is, plaatjes draaien en een danssfeer creëren. Vanaf de kennismaking verliep alles prettig en alle afspraken zijn nagekomen. Pieter denkt pro-actief mee, verkende de feestlocatie, dacht mee hoe de locatie ingericht kan worden qua licht en geluid en dronk dan nog gezellig een glaasje wijn mee om er nog even rustig na te denken en plannen te maken. Ook tijdens het draaien is de rust kenmerkend voor zijn stijl. Zijn master en tijd in Groningen hebben hem goed gedaan. Een paar huis- en jaarclubgenoten die op het feest waren hebben al om zijn gegevens gevraagd 😉

★★★★★

Promotiefeest in Amsterdam met 100 gasten

Eerder waren we op een bruiloft van vrienden, die een super feest hadden waar veel gedanst werd en via hen kwamen we bij Pieter terecht. Hij heeft geluisterd naar mijn wensen wat betreft de muziek en daar zijn eigen mix van gemaakt, waarbij hij inspeelde op de sfeer. Er werd lekker gedanst.

★★★★ ★

Huwelijksfeest in Vught met 175 gasten

Er is goed ingespeeld op de sfeer, daar geven we een 9 voor! De vriendelijkheid en service was subliem en alles was vanaf het begin tot het eind en erg duidelijk en helder, daar geven we een 10 voor. De muziekkeuze was ook erg goed, hier geven we een 9 voor.

★★★★★

50e verjaardag feest in Erp met 180 gasten

De communicatie was zeer goed. Na invullen van offerte is er zeer snel contact opgenomen en hadden we binnen een uur een DJ geregeld. Het telefoontje een paar dagen van voor het feest is ook erg goed bevallen. De DJ had zich zeer netjes gedragen en was op alles goed voorbereid. Er is lekker gedanst. De hele ambiance op het feest was perfect.

★★★★★

40 jarig huwelijksfeest in Doetinchem met 60 gasten

Wat een superfeest! Bedankt Pieter! Je hebt het erg goed gedaan man! Iedereen was enthousiast en hebben super gedanst op jouw mooie muziek! Bedankt!

★★★★★

Huwelijksfeest met 100 gasten in Scheveningen

Hi Pieter!! It was extremely great yesterday! I loved the Music 😍🤗!! Hope you also enjoyed a little – and lots of people told me that the DJ was awesome 🎉🙏

★★★★★