Home » Reviews

Reviews

Promotiefeest in Amsterdam met 100 gasten

Eerder waren we op een bruiloft van vrienden, die een super feest hadden waar veel gedanst werd en via hen kwamen we bij Pieter terecht. Hij heeft geluisterd naar mijn wensen wat betreft de muziek en daar zijn eigen mix van gemaakt, waarbij hij inspeelde op de sfeer. Er werd lekker gedanst.

★★★★ 8,3/10

50e verjaardag feest in Erp met 180 gasten

De communicatie was zeer goed. Na invullen van offerte is er zeer snel contact opgenomen en hadden we binnen een uur een DJ geregeld. Het telefoontje een paar dagen van voor het feest is ook erg goed bevallen. De DJ had zich zeer netjes gedragen en was op alles goed voorbereid. Er is lekker gedanst. De hele ambiance op het feest was perfect.

★★★★ 8/10

Huwelijksfeest in Vught met 175 gasten

Er is goed ingespeeld op de sfeer, daar geven we een 9 voor! De vriendelijkheid en service was subliem en alles was vanaf het begin tot het eind en erg duidelijk en helder, daar geven we een 10 voor. De muziekkeuze was ook erg goed, hier geven we een 9 voor.

★★★★★ 9/10

Gecombineerd verjaardagsfeest in Twente van 16 jarige en 50 jarige met 80 gasten

Nogmaals dank voor het verzorgen van de muziek op ons feest! Het was ontzettend warm, maar er werd alsnog leuk gedanst met veel leuke momenten. De muziek was ook heel fijn wanneer mensen buiten aan het afkoelen waren. Ik heb ook veel leuke reacties ontvangen!

★★★★ 7,7/10

40 jarig huwelijksfeest in Doetinchem met 60 gasten

Wat een superfeest! Bedankt Pieter! Je hebt het erg goed gedaan man! Iedereen was enthousiast en hebben super gedanst op jouw mooie muziek! Bedankt!

★★★★★ 10/10